Wyświetl pojedynczy post
gse
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2008, 17:18
Do moderatorów...jeszcze grzecznie...weźcie pousuwajcie w piz*u takie tematy np "Sylwester gdzie itd"... można jeszcze dopisać do niego "Sylwester gdzie itd,itp,o której,na ile, za ile, z kim,piccolo czy cin-cin," kosztem takich jak np "sylwester 2008"
co mnie obchodzi jak ktoś spędził sylwestra w 2006 roku skoro z każdym rokiem w tym temacie są te same pytania typu "pomóżcie bo nie wiem gdzie...co proponujecie ? " przez takie coś zaśmieca się i tak już jedno wielkie wysypisko pozamykanych tematów których nikt nie czyta....zresztą wszystkie tematy powinny być jasno,treściwie i zrozumiale napisane żeby ktoś potem się odszukał a nie zakładał nowych które zamkniecie i wzbogacą historię Wiślackiego Forum...i tak za 50 lat będzie 1000 zamkniętych tematów typu "jaki zawodnik w Futbo Managerze?" "Jakiego obrońce polecacie"? albo cała masa tematów "Football Manager 2008" "Football Manager 2009" "Football Manager 2010" itd itp....to tylko moje zdanie i moje przykłady które nie muszą dosadnie pokazywać rzeczywistość...ale jeśli bym miał chwilę czasu to spokojnie znajdę kilka tematów które oddadzą to co napisałem...zresztą myślę że znajdzie się kilku myślących jak ja...Finito=usuńcie stare kosztem nowych oraz zamknięte...a jak Ktoś będzie chciał się czegoś dowiedzieć to zapyta w odpowiednim temacie po 2 godzinnym szukaniu odpowiedniego tematu lub nie dowie się gdyż zostanie wcześniej zbanowany bo zapyta Kto kierował dopingiem w 2006 w "Mam pytanie" zamiast "Historia kierujących dopingiem na sektorze X"...

Na przykład czym się różni temat "Hala do grania, do wynajecia" od tamatu "Szukam hali - (piłka nożna)" i od tematu "Mam pytanie..." ?

Usuncie temat "Piosenka - tylko wisełka tylko krakowska..."
Ps: Sorry ale nie mogę edytować...jeszcze nie znalazłem przyczyny
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 09.12.2008 o godz. 17:23.
Cytat:
...Nasza Siła Was Przerasta -WISŁA KRAKÓW- Lepsza Strona Tego Miasta...
Odpowiedz cytując