Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2008, 22:52
Kot: Wywiad Skorży wpisuje się w nieetyczną zmowę milczenia mediów i naszego klubu w sprawie transferów, które okazały się dla Wisły niewypałami. Mam lekki niesmak w związku z niewłaściwym akcentem stawianym w sprawach piłkarzy. Cieszy mnie, że Skorża uwypuklił zbędne pozbycie się takich piłkarzy, jak Kosa i Jasiek ale martwi mnie, że z uporem maniaka unika jasnych sformuowań wobec ich następców w postaciach Łobodzińskiego i Niedzielana czy Matusiaka.

większych bzdur dawno nie czytałem
gdyby Matusiak wypalił i jeszcze tu został strzelając gola za golem to byś wrzeszczał jakim to geniuszem trenerskim jest Skorża
w temacie Łobo - Skorża może zrobić dwie rzeczy: albo zgnoić nr 21 w mediach podając jaki to jest beznadziejny i jaką jest totalną porażką, albo... spróbować wymigać się od odpowiedzi, żeby w przygotowaniach do nowej rundy - o ile tu jeszcze będzie - coś z niego wykrzesać. Jeśli się nie uda, podejrzewam - zakładając że S. nadal tu będzie, że rozstaniemy się z panem Ł.
zakładam że nie wiesz co to psychologia, skoro ex catedra wypisujesz to co wypisujesz

wolfy: Skorża dał się już poznać jako trener zwracający uwagę głównie na nazwiska
rozumiem że powinien zwracać uwagę na takie nazwiska jak: Wasiluk, Tupalski, Dudzic czy Witkowski
tego byś chciał?
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek