Wyświetl pojedynczy post
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2008, 18:58
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
W tamtym sezone byly placze ze przez Wisle ktora zdominowala lige ta nie jest atrakcyjna chyba ze walka o pozycje 2 i 3 jest ekscytujaca

W tym roku jak sie liga wyrownala i 5 zespolow ma realne szanse na wygranie ligi na polmetku ligi, to sa placze ze Wisla jest rozczarowaniem bo nie jest tak silna jak rok temu i nie deklasuje przeciwnikow.
Święte słowa!!! Co roku w lidze znajduje się drużyna,którą media na wszystkie możliwe sposoby faworyzują,wywyższają i wogle. Poza tym taki już los dziennikarza,że pisać o czymś musi.Ale jeżeli dla nich jesteśmy aż takim rozczarowaniem jak Cracovia,no to gratuluję

Cytat:
Marek Zieńczuk jest cieniem piłkarza sprzed roku, a Wojciech Łobodziński do Kamila Kosowskiego ma się tak jak...Paulista do Paulety
tekst roku
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując