|
Najlepszy forumowicz (czyli ta osoba, której wpis czytając zatrzymujesz się na dłużej, bo zawsze ma coś ciekawego do przekazania): emsi
w tym roku bezapelacyjnie. Wielki szacun dla Ciebie chłopie.
Miss forum (czyli pani na, której widok Wiślackie serca zaczynają bić szybciej):
Innowierca (kibic obcej drużyny nie będącej naszą zgodą, który swymi wpisami wybija się ponad resztę kibiców, którzy nie są fanami Białej Gwiazdy i nie koniecznie są nam przychylni): Kijek
Chlor (lubi alkohol jak miś miód ): tylko raz piłem alkohol podczas meczów w tym roku, ponieważ jakoś zawsze jadę na mecz samochodem :( dlatego z nikim nie mogłem się napić nie wiem kto zasłużył tym roku na ten tytuł
Jajcarz (to po jego postach kończysz z bólem brzucha od śmiechu): bez niespodzianek - gigant
Najmądrzejsze posty (to chyba rozumie się samo przez się): RWD, emsi, orzeu, kot
Debiut (Rookie, pierwszoroczniak, Freshman, nowy a już wybijający się uczestnik forumowych dyskusji): jeżeli nie mogę sobie przypomnieć to na siłę nie będę szukał- po prostu nie ma.
Największy postęp (ten co podniósł swój poziom wpisów i kumatości bardzo wyraźnie przez ostatni rok): Kurt C
Zaginiony w akcji (był i znikł, bo go wezwał nikt, czyli ktoś kto pisał i lubiłeś czytać jego posty a teraz nie pisze i zawiesił klawiaturę na kołku): omlet - po prostu szkoda że nie można się śmiać z jego postów ; impART - chłopie gdzie jesteś ze swoimi VLEPKAMI ; kłapouchy - tak mi się wydaję że był taki forumowicz z kłapouchym w avatarze i pisał bardzo mądre posty a ja nie mam pojęcia co się z nim dzieje
Pokemon (zwany również Pikachu lub Dzieckiem Neostrady - taki człowieczek, co wkurza frustruje, a jego wpisy powodują zgrzytanie zębów i większy przepływ adrenaliny): Wislak_Dymek i jego 100 złotych długu. Kandydatów jest jak co roku wiele ale ten jest ich królem.
Największy zonk (wydarzenie, zachowanie jakiejś osoby, czy coś innego, co przez ten rok wkurzyło cię najbardziej): Rrafał Stec i jego pseudo dziennikarskie wypociny oraz poziom moderowania przez niżej wspomnianą dwójkę
Wydarzenie (najważniejsza rzecz w tym roku wg Ciebie, która zdarzyła się na tym Forum lub w naszym klubie) : Mistrzostwo
Nadzieja forum (umiera ostatnia, czyli coś lub ktoś kto może pomóc forum wznieść się na wyższy poziom niż obecnie)): WRzŚ
Najbardziej druzgoczący post ( czyjś wpis, który swoim tekstem, formą Cię zniesmaczył, zdruzgotało, wkurzył, załamał): wszystkie zakompleksione posty kibiców Wisły Kraków wobec Amici Poznań , oraz każdy post w dziale "pytania do moderatorów" który 4 min po ukazaniu się posta nawołuję moderatorów do większej czujności na naruszenie regulaminu. Jest to tylko pokaz własnych sił i ambicji na "kierownicze" stanowiska
Najweselszy post (taki z, którego za każdym razem gdy sobie go przypomniałeś śmiałeś sie w najlepsze):- gigant o różnicy między układem a zgodą
Najgłupszy post (nie sądziłeś, że można napisać taką durnotę, a jednak zostałeś zaskoczony): " Czy planowana jest zadyma na meczu ?"
Najmądrzejszy post (najbardziej merytoryczny, sensowny post, trafiający w sedno tematu):
Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7kotów, dj_ibutti
Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): bbbnba
czy jakoś tak - ten z Pyrlandii Aimicowiec
Najlepszy moderator (kategoria potrzeba w tym roku bo w zalewie pokemodów wypada wyróżnić tego który do tej funkcji się po prostu nadaje) pan_premier
Najgorszy moderator (czyli ten, który moderaotrem być nie powinien, może zwycięzca zrzeknie się swojej funkcji choć szczerze na to bym nie liczył) wolfy , Wilku - po prostu są najgorsi
Najlepszy temat (ten, do, którego non stop wracasz i możesz czytać go godzinami): Śmieszne zdjęcia etc oraz INFONET, TYPER
Najlepszy avatar (obrazek u użytkownika przy nicku, który najbardziej ci się podoba): zgadzam się z Kamilem - Kamil
Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): 1q2
Nocny "marek" (taki gość co zamiast spać klepie posty po nocy i na dodatek pisze z sensem):
Wyróżnienie (coś lub, ktoś kto nie łapie się do wcześniejszych, a swoją działalnością uważasz, że powinien być doceniony, lub dane wydarzenie powinniśmy docenić) : Malvivente - za naprawdę świetną robotę, Guli - nie za "forumowanie" a za jego umiejętność mobilizacji ludzi do wspólnej zabawy., RoS za typera, najlepiej prowadzący Typera odkąd powstał temat.
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 23.12.2008 o godz. 11:46.
|