Wyświetl pojedynczy post
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2008, 09:23
Wracając do faulu Costlego. Czerwona kartka za faul bezdyskusyjna, powienień dostac karę finansową, ostry w......., zostać wrzucony do smoły i do pierza ale....

Wawrzyniak, Szala i Mucha wszyscy po czerwonej kartce i pa. Wiem bronili kolegi, zresztą bardzo słusznie i nawet można go było z dynki pociągnąc. Wawrzyniak nawet w pierwszym momencie coś mu tam tylko powiedział, dopiero nabrał odwagi po ataku Szali i Muchy i znów doskoczył do dzikiego.

Nasi piłkarze na 100% zrobiliby tak samo, ale tłumaczenia są zbędne. Arifovic za dłubanie w nosie rabinowi w poprzedniej kolejce dostał czerwień, Baszczu za głupotę też. Sędzia jest rozjemcą i on powinien decydować o karach. Każde odepchnięcie rywala powinno być karane kartką, a takie rozmyślne i siłowe tym bardziej i nie ma znaczenia czy zrobione w nerwach (Sobol, Baszczu) czy sprowokowane (Arifovic).

Powtórzę co napisałem po naszych kartkach z Wrocławia, ja osobiście bym Costlyemu jebnął nawet za cenę dyswalifikacji.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując