Wyświetl pojedynczy post
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2008, 09:19
Yoda wymienie kilka rzeczy, które konicznie powinieneś zobaczyć

Najpierw skandynawskie survivale zdecydowanie must see:

Rovdyr - kawał dobrego survivala, oddającego hołd produkcjom z lat 70-tych i na takie lata stylizowanego.

Eden lake - zobacz do tematu luźnego tam już kilka osób się zachwyciło tą produkcją a mi wyp[ada tylko gorąco polecić.

Pozwól mi wejść - nie widziałem ale to horror połączony z dramatem o małej dziewczynce wampirze i braku akceptacji jak i dziecięcym postrzeganiu świata, na podstawie bestsellerowej powieści, choć nie widziałem to osoby, które polecały dają mi pewność, że to będzie coś wielkiego.

Roguer - jeśli nie widziałeś McLeana survivalu Wolf Creek koniecznie napraw ten błąd bo to jedna z najlepszych produkcji z lat 2000 w górę, a kolejny film tego pana to animal attack z najwyższej półki, ostatnio tak dobre to były chyba tylko Szczęki, polecam bardzo bo jest co obejrzeć, a zachowanie krokodyla wbija w fotel przed ekranem.

Inside - jeśli nie widziałeś to musisz zobaczyć i tyle bez zbytniego gadania.

No i oczywiście wszyscy fani horroru czekają żeby zobaczyć Martyrs w tym i ja bo takiego festiwalu przemocy to na ekranach nie było od dawien dawna, a film nikomu nie pozwala przejść obok obojętnie.

Mam nadzieje, że coś ci pomogłem

Pozdrawiam
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując