krasny napisał(a):

|
A ja tam uważam, że Michał Stasiak z Zagłębia to bardzo niedoceniony zawodnik. Dobre warunki fizyczne i koordynacja (jak na obrońcę) + jak na swój wiek spore juz doswiadczenie.
|
No masz racje, gość jest solidnym ligowcem, ale w naszej sytuacji myślę że lepiej sprowadzić kogoś młodszego, tak do 25 lat i dać mu sezon dwa na aklimatyzacji i przystosowanie się do gry na najwyższym poziomie, po czym zawodnik ten stałby się podstawowym zajmują miejsce Głowy bądź Clebera, obok Marcelo.
Dla mnie kapitalnym posunięciem byłoby kupienie Hernaniego, ale o problemach które mogą temu towarzyszyć już pisałem wyżej.
Dlatego warto również zainteresować się Kamilem Glikiem z Piasta. Dobre warunki fizyczne (gdyby przybyło mu kilka kilo mięśni byłoby super) Gra nieźle, a o talencie świadczy fakt że już od kilku lat jest reprezentantem naszej młodzieżówki.
krasny napisał(a):

|
Bednarz Bednarzem, ma dobre chęci i wydaje sie ze gdyby mial mozliwosci wieksze to naprawde sprowadzilby do klubu niezlych grajkow.
|
Zgadzam się z tym w 100% i podpisuje się obiema rękami. Dodałbym jeszcze że zna się na tym co robi.