Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2008, 22:51
Endrju 1906 napisał(a):Wyświetl post
Prosze ładnie odszczekać te słowa ! A opinie zostawić sobie na koniec meczu ,, wiślaku ,, ...
Ja bym powiedział, że Boguskiemu czasem nie wyjdzie pierwszy kontakt z piłką, czy wypuszczenie piłki pod aktywnym pressingiem przeciwnika co ja bym uznał za dosyć naturalne bo Boguski jest akurat tym graczem który najczęściej łączy, spaja drugą linię z Pawłem Brożkiem. I to jemu najczęściej się dostaje od kibiców za to że będąc w trudnej sytuacji, pod aktywnym kryciem z kilku stron może sobie często nie poradzić. Tak więc nie podniecałbym się że Boguskiemu nie wyjdzie przyjęcie piłki jak jest moment gry ofensywnej że nie idzie drużynie bo przeciwnik aktywnie kryje. Tak nie podniecałbym się teraz. Pierwsza bramka odczarowała mecz, rozluźniła szyki rywala stąd więcej miejsca i swobody, skuteczności w ofensywie i przyjęciu piłki. To pokazuje by rozważnie oceniać zawodników i nie podniecać się, że są momenty że jak drużynie nie idzie to poszczególni zawodnicy też będą się gorzej prezentowali.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując