Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2008, 22:39
Mrsnh napisał(a):Wyświetl post
ja liczylem, ze wejdzie Mączyński. kiedy on ma sie ogrywac jak nie przy stanie 2-0?

1 polowa pyta. w 2 lepiej, fajnie, ze Boguski w koncu trafil. I to 3 razy
Może to dla Cantoro spotkanie pożegnalne? Ja to tak odebrałem.
Mączyński pewnie zostanie gdzieś wypożyczony, jak kiedyś Boguski i Małecki. Teraz, "dzięki" odpadnięciu z PE nie będzie już dla nas meczów o nic, więc lepiej żeby grał niż siedział na ławce. Podobnie ma się sprawa z Kowalskim.

Co do Zieńczuka, to możemy go się pozbyć lekką ręką tylko, jeśli przyjdą za niego dwaj lewi pomocnicy wnoszący więcej do drużyny. Tak więc przynajmniej na pół roku może zostać, no chyba, że tymi pomocnikami okażą się Piotrek Brożek i Ćwielong. Ale to już dyskusja na inny temat.

Fajnie, że kończymy zwycięstwem, fajnie, że z Odrą Wodzisław - od niepamiętnych czasów podnosiła mi ciśnienie Boguski wreszcie odzyskał czucie piłki po wiadomej akcji na linii Legia - Canal+ - PZPN. Widać, że chłopak nie mógł się po tych dwóch meczach przerwy odnaleźć.

Generalnie - trzymamy się czołówki, więc nie jest źle, ale całość przypomina sezon sprzed dwóch lat - wyrównana stawka, nasi grają w kratkę. Jeżeli teraz zmienimy trenera, to zacznie się komedia pod tytułem "zgrywanie drużyny" i "czary w szatni", a wtedy o pucharach będzie można zapomnieć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.12.2008 o godz. 22:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując