Witam Panowie!
Mam kilka pytań odnośnie Football Managera 2007 i tego z zeszłego roku 2008.Gram jeszcze w tego starszego fma - 2007.Kupiłem sobie całkiem nie tak dawno fma 2008.A w fm 2007 gram do tej pory bo jeszcze sie nie nagrałem, to też brakowało nieraz czasu.Więc pytanie mam następujące: Czym różni sie w fmie 2007 czy to w 2008 polska wersja językowa od angielskiej?czy kompletnie w grze nie ma żadnych innych zmian poza tym, że jest inny język polski a nie angielski...chyba nie ma tak, że angielska wersja językowa gry fma założmy wersji 2008 z zeszłego roku różni sie i jest ''lepsza'' od wersji polskiej?Pytam bo nie wiem pewnie a chce sie upewnic.Mam nadzieje, że nie ma żadnej różnicy ale dobrze by było jakby ktoś mi to potwierdził.Druga sprawa, chodzi o wersje fma 2007 i przepisy w lidze polskiej.Mam pirata no i wiadomo, że są niedociągniecia szkoda nawet wypowiadac sie na ten temat.Normalnie w fmie 2007 przed każdym sezonem musze zarejestrowac 25 zawodników w tym musi byc 4 piłkarzy wyszkolonych w klubie(wychowanków) i tak jest co sezon.Czy jest to może spowodowane tym, że mam piracką wersje gry?Bo np. chce pozbyc sie słabych wychowanków z klubu i kupic talenty piłkarskie z zagranicy.No to nie ma szans ...w 1 czy 2 sezonie to ok, którzy ocierają sie o moją kadre, ale dajmy na to w 3 czy 4 sezonie badz nawet 5 niektórzy młodzi są nawet nawet ale nie to co talenty z Ekwadoru czy Brazylii itd ...Powiedzcie mi czy te przepisy, że musze zarejestrowac 25 zawodników w tym 4 wychowanków klubu są spowodowane tym, że mam pirata?i Czy w fmie 2008 też tak jest?Czy te przepisy są takie też w grze gdybym miał orginalną?i nie da sie ich zmienic?Teraz chciałbym zapytac o taką rzecz: mieszkam za granicą i znacie jakiś zaufany sklep w którym mógłbym zamowic przez neta właśnie fma 2007 - wersje polską...

no i oczywiscie żeby nie było żadnego problemu z wysyłką za granice...Prosiłbym o linka do strony jeżeli ktoś zna.. piratów nie opłaca sie miec, niestety porobili zabezpieczenia no i ściagajac z neta i nagrywając na płytke to gra bez sensu bo zawsze będą jakies uszczerbki w grze a to może doprowadzic do szału.Dlatego juz w życiu nie ściągne pirackiej wersji, wole już wogóle nie miec tej gry.Nie każdego na to stac no ale tak jak ja gram tylko w fma czy fife no to przez ten rok zawsze coś można uskładac i wydac tą kase na orginała...niektórzy chcieliby miec wszystkie gry naraz, ale to trzeba miec szmalu jak lodu

Prosiłbym bardzo o odpowiedz na moje pytania.Pozdrawiam wszystkich kibiców Wisełki! Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!