Tak. Ja wtedy pytałem, a teraz od końcówki października trenuję. Niestety co chwilę albo choroba albo lekka kontuzja i w sumie z tych 6 tygodni dwa mi wypadły. Na piątkowe treningi nie chodzę z założenia,bo mam wtedy trening piłki.
Ogólnie treningi bardzo fajne i ciekawe, w grupach dla początkujących wszystko tłumaczone od podstaw i powtarzane na kolejnych treningach dla utrwalenia, co nie znaczy, że treningi sąnudne, bo na każdym jest coś nowego.
Są dwie grupy dla początkujących:
1) poniedziałek i środa o 18:30
2) wtorek i czwartek o 20:00
Obydwie grupy mają wspólny dodatkowy trening w piątek o 19, gdzie można przyjść poćwiczyć na sprzęcie wybrane ćwiczenia, bez narzucania ich przez trenera (każdy ćwiczy co chce).
Jak się zapisywałem to więcej osób było na grupie wtorek-czwartek i nie można już było do niej dołączyć.Nie wiem jak jest z tym teraz.
Na pierwszy trening można przyjść za friko, wystarczy przynieść jakiekolwiek spodenki i koszulkę, żeby mieć w czym trenować. Ćwiczy się boso, więc nie trzeba żadnego obuwia.
UWAGA: nie można przyjść i pooglądać! Jak ktoś chce spróbować to przychodzi ze strojem i ćwiczy
Fajny sport, fajny trener, ciekawe treningi, spoko atmosfera - polecam
Stronka klubu:
http://www.thaiboxing.pl/
A co do masy to jak mawia trener "mięśnie nie muszą być duże, muszą być silne"