Wyświetl pojedynczy post
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2008, 16:23
dzięki za linki

w jaki sposób? oczywiście z rowerkiem, myślę o jakimś miesiącu i rundce przez Tajlandię, Laos i Kambodżę,
wyjazd jak dobrze pójdzie to chyba październik-listopad 2009, znajomi o dziwo też chętni, a mnie ciągnie na rower bo muszę sobie odbić obecny rok

największy problem, to przelot tam, a raczej jak zabrać rower i nie zapłacić ekstra przy odprawie,
jak na razie najtańszy jest chyba Qatar Airways, ma dosyć tanie loty na trasie Londyn-Bangkok, pozostaje kwestia dostania się do Londynu no i nieszczęsny transport roweru,

kobieta z polskiego oddziału QA mi napisłla, że rower wliczają jako normalny bagaż do limitu 20kg, więc może być ciężko bo opłata za 1kg nadbagażu to ponoć u nich 150zł, chyba ocipieli
na forum Lonely Planet koleś pisał, że leciał nimi z rowerem rok temu i nie zaplacił ani centa za rower... więc możliwe, ze babka ma małe pojęcie o sprawie, a i tak zazwyczaj decyduje kumata osoba robiaca odprawę
generalnie przelot to jakieś 60-70% ceny wyjazdu, bo tam na miejscu to spokojnie za 10 Euro dziennie można wyżyć, jest bardzo tanio

pożyjemy, zobaczymy
a Ty masz jakieś plany rowerowe na przyszły rok?
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując