Wyświetl pojedynczy post
Piotr002
Junior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2008, 15:43
PvD napisał(a):Wyświetl post

ad.1 fakt jest jeden, że nie czytasz dokładnie
ja podaję datę wpisu spółki Amica ,a nie datę utworzenia KRS, datę utworzenia podałem tutaj

ad.2 to nawet gorzej nie daj bog, holdingowi się znudzi drużyna, znajdzie sie właściciel by ratować obecny KKS, to taki holding sprzeda klub sportowy ale pozostawi sobie prawa do nazwy i przeniesie się do Warty Poznań, a nazwa KKS zniknie bo nikt jej nie będzie mógl uzywać, co gorsza Walter przemie holding Amica i wtedy dopiero się będzie działo

czy jakikolwiek właściciel tych praw ktory je obecnie posiada

kupił holding Amica, który również był właścicielem spółki (klubu) piłkarskiej (piłkarskiego) Amica Sport SSA i holding Amica jako właściciel praw dokonał w swoim klubie piłkarskim (spółce piłkarskiej) aktualizacjipo zakupieniu praw

dlatego wielce prawdopodobne jest uniknięcie odpowiedzialności za ewentualna korupcję
Oj, ja czytam dokładnie, ale najwyraźniej się nie rozumiemy. Zwracam uwagę na twoje nielogiczne sformułowanie. Napisałeś o dacie wpisu Amiki do KRSu, ok, dlatego ja uprzejmie się zapytuję w jaki sposób (w jakiej formie prawnej) funkcjonował klub piłkarski Amika przed tym 2002 r. skoro grał w Ekstraklasie od 1995 r. Na to pytanie nie raczyłeś mi jeszcze odpowiedzieć.

Mój drogi, takiego rozwiązania nikt nie jest wstanie wykluczyć, nawet i Wisła gdyby Pan Cupiał zechciałby sprzedać dobra klubu, którego obecnie jest właścicielem. Wykluczyć tego nie możesz.
Zresztą to co napisałeś w kwestii zaniechania używania marki czyli w tym przypadku nazwy "Lech" jest z punktu widzenia biznesu całkowicie bez sensu. Bo kto o zdrowych zmysłach rezygnowałby ze sprowadzonej i znanej marki? A nie zaprzeczysz, że taką jest właśnie Lech i co więcej za którą wcześniej zapłacił nie małe pieniądze.
Myslmy realnie a nie wymyslajmy niestworzone teorie.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Piotr002 : 04.12.2008 o godz. 15:44.
Odpowiedz cytując