kiju.ts napisał(a):

wspieram dobro polskiego futbolu
jestem kibicem Wisly, w drugiej kolejnosci Polski i wszystkich polskich klubow w walce z zagranicznymi druzynami - szczegolnie jesli to moze nam WSZYSTKIM przyniesc korzysc w postaci punktow w rankingu, dzieki czemu MY- WISLA albo inny polski klub moze bedzie rozstawiony w ktorejs z rund przyszlorocznych pucharow, na koncu jestem kibicem wszystkich krakowskich druzyn.
Lech Poznan w Pucharze UEFA nie jest zadnym wrogiem, nie rozumiem Twojego podejscia.
napisalem szprotson wyjdzcie
dziekuje
|
Ten temat juz był chyba poruszany przy okazji meczu Lecha z Nancy. Ja tylko dodam co według mnie jest najważniejsze. Po pierwsze Lech wygrywając mecz czy wychodząc z grupy zarabia pieniądze, dzięki którym może się wzmocnić i bardziej nam zagrozić w lidze. Po drugie, te punkty to jakoś nam szczęscia nie przyniosły, bo najpierw trafiliśmy Barcelonę, potem Tottenham, a Lech na punktach Amici oczywiście leszczy z Austrii. W związku z tym jakoś szczególnie bym się nie podniecał, że ewentualne punkty Lecha pomogą nam kiedyś w pucharach. Po trzecie jesteśmy kibicami WISŁY, a nie Lecha.
Dlatego nie widzę powodu żeby kibicować Lechowi.