Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2008, 15:05
Mam gdzies archiwa "politycznego" i malo mnie obchodzi co sie dziala tam za rzadow PISu. Pisze o jednym poscie, w ktorym MODERATOR, ktory powinien pilnowac porzadku na forum, wyzywa osobe publiczna. Przeczytaj pare razy na jaki temat jest dyskusja, moze zrozumiesz.

Rownie dobrze moglbym napisac ze nazwalem sedziego skur*** i "przejrzyj sobie historie korupcji w polskiej pilce". Idziemy dalej tym tropem ? Watpie.

Poza tym, wytlumacz mi w takim razie, jaka jest roznica pomiedzy osoba publiczna politykiem, a osoba publiczna pilkarzem/trenerem/sedzia itd ? I chyba tez nie rozumiesz roznicy miedzy krytyka a wyzywaniem.
Pilkarze/trenerzy/sedziowie podlegaja ocenie, tym bardziej jezeli sytuacja jest jaka jest.

Czy nazwaniem kogos s****iel.em to jest krytyka ? Jezeli tak to chyba powinniscie dokladniej zaznajomic sie z tym terminem.

Owszem, bedziemy sie bawic grzecznie, rowniez zyczylbym to moderatorom.

Kontunuujac, od jutrzejszego meczu z Odra mozemy pisac na poziomie moderatora Wilku, ktory dal nam przyklad ? Jak sedzia nie da nam karnego to mozemy go SKRYTYKOWAC i nazwac S****IELEM ? Czy jak Pawelek pusci babola mozemy SKRYTYKOWAC GO i nazwac S****IELEM ? Itd...
Ostatnio edytowane przez mic : 04.12.2008 o godz. 15:11.
Odpowiedz cytując