Wyświetl pojedynczy post
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2008, 07:54
Wilku napisał(a):Wyświetl post
Nic nie mam do przemyślenia, jeśli martwi Cie moje sumienie, natomaist Ci odpisze.

Uraziłem Cię?
Coś Cię boli?

Opisałem pewną "osobę" publiczną w jej języku. I mam prawo do oceny czy opisu kogoś publicznego, związanej z jego czynami.

Zawsze mnie ciekawi iż ktoś kto nie ma wiele do powiedzenia w danym temacie, stara się nie rozumiejąc kontekstu coś wyciągnąć, i zrobić z tego odkrycie na miarę Kolumba.

Masz ochotę pogadać o Bolku? - polityczny czeka otworem. Aż postaram się częściej być na necie aby móc Ci odpowiedzieć.

ps.
Kurde musze sprawdzić ale obstawiałem kolejną awanturę związaną z politycznym chyba na listopad, jakoś niewiele się pomyliłem.
Mógłbym się silić na wyszukane złośliwości, jednakże to zbędne. Takie zabiegi można stosować w polemice z kimś kto te złośliwości zrozumie a nie uzna je za napastliwość, jak lubi to robić twoje rozpasane "ja".
Twoje "ja" pouczające wszystkich mentorskim tonem. Generalnie zatem mam gdzieś zarówno je jak i jego właściciela bo mimo, że uważasz się za konserwatystę to niestety nie chcesz trzymać fasonu Korwina czy Michalkiewicza albo chociażby Ziemkiewicza. Wiedziałbyś wtedy, że możesz sobie dowolnie jeździć po kimś lecz wara ci od jego krewnych, rodziców a zwłaszcza zmarłych. I nic tu nie ma do rzeczy Bolek, Lolek czy Tola. Nic nie ma do rzeczy Wałęsa, Bierut, Rokossowski, czy Kopernik. Po prostu taka jest polska tradycja i albo ją respektujesz albo nie. Tak lubisz stawiać czarno białe tezy......, więc wiesz, że kolejną można postawić bajecznie prostą. Nie jesteś godzien mienić się polakiem.
Nie będzie dyskusji ani o Bolku ani o innych bohaterach z twoich dobranocek zamiast tego wolałbym aby ktoś zmienił moda . Po prostu nie nadajesz się do tej roli. Kierujesz się emocjami, nie panujesz nad językiem przynosisz wstyd wiślakom takim słownictwem a forum na to nie zasługuje. I to jest jedyny argument a nie twoje pseudopolityczne bajdurzenie, które mnie zupełnie nie wzrusza.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując