Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2008, 00:39
spartan napisał(a):Wyświetl post
Albo robimy "jaja" z forum albo wszyscy trzymamy się jakichś zasad. Jeżeli panu modowi ciśnienie za bardzo skoczyło to może niech sobie ulży ...lędźwiom.

Post do przemyślenia dla cytowanego a nie do odpisywania....
Bez odbioru
Nic nie mam do przemyślenia, jeśli martwi Cie moje sumienie, natomaist Ci odpisze.

Uraziłem Cię?
Coś Cię boli?

Opisałem pewną "osobę" publiczną w jej języku. I mam prawo do oceny czy opisu kogoś publicznego, związanej z jego czynami.

Zawsze mnie ciekawi iż ktoś kto nie ma wiele do powiedzenia w danym temacie, stara się nie rozumiejąc kontekstu coś wyciągnąć, i zrobić z tego odkrycie na miarę Kolumba.

Masz ochotę pogadać o Bolku? - polityczny czeka otworem. Aż postaram się częściej być na necie aby móc Ci odpowiedzieć.

ps.
Kurde musze sprawdzić ale obstawiałem kolejną awanturę związaną z politycznym chyba na listopad, jakoś niewiele się pomyliłem.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując