nazgulTSWot napisał(a):

Przy pełnej zgodzie dla twierdzeń, że ten mecz po prostu musimy wygrać, liczą się punkty, a nie styl itp. dziwią mnie głosy, że jakiekolwiek punkty dla Odry będą sensacją. Przypomnijcie sobie chociażby wiosenny mecz na Reymonta z tą drużyną. Odra Wiśle wybitnie nie leży i to było widać nawet w ostatnim meczu w Wodzisławiu. Do tego dodamy jeszcze po prostu słabą dyspozycję naszej drużyny...
Nie zrozumcie mnie źle- nie kraczę, nie sieję defetyzmu, ani nie twierdzę, że faworytem jest Odra. Po prostu zwracam uwagę na fakt, że trafiamy na wyjątkowo niewygodnego dla nas rywala w wyjątkowo ciężkim momencie.
|
Odra nie leży nam w meczach wyjazdowych. ale u siebie jest trochę inaczej. W ubiegłej rundzie był 0:0 ale to wyjątek bo w 5 wcześniejszych meczach wygraliśmy wszystkie ze stosunkiem bramek 16-2. My mamy swoje problemy, ale i Odra je ma. Pisałem już jak się im ostatnio gra, a poza tym kontuzjowanych jest ich lider, płuca, mózg drużyny i ręce i nogi czyli Jan Woś. Poza tym napastnicy nie strzelają bramek, oni wcale nie strzelają bramek. Dlatego jeśli nie wygramy to będzie sensacja.....