|
Co do tej piątki to zostawiłbym Sobolewskiego bo to najlepszy defensywny pomocnik w Polsce i jakby chciał to jestem zdania, że nadal by grał w pierwszej jedenastce w reprezentacji. Zamiast niego trzeba dorzucic Łobodzińskiego i zgadzam sie z kotem że stawianie Niedzielana w gronie tych piłkarzy to obraza dla nich. Niedzielan powinien być wymieniony jednym tchem z Dawidowskim i Kmiecikiem do dstrzału.
Do odejścia:
Baszczyński - niektórzy chcą by został z tego co czytam, dla mnie to on powinien odejść z rok temu, już jak kiedys pisałem w tej chwili pół ligi go objeżdża. Zobaczcie druga bramkę Legii czy Śląska z nami, a to nie jest tylko wyskok z dwoma meczami. Nie zapomne co z nim rbił młokos Rybus w tamtym sezonie
Zienczuk - z całym szacunkiem dla niego, ale jak czytam że ta runda to może być jednorazowy wyskok słabszej formy i może jeszcze wróci do tej z tamtego sezonu to mnie sie śmiac chce. Wyskokiem to był tamten sezon od chowania sie od piłki, niech ktos wymieni mi dobry mecz w Europejskich pucharach Marka.
Cantoro - juz wyraźnie po nim widac że męczy go gra u nas. Potrzebny nam ktoś kto gra bardziej nowocześnie, jak patrze na Mauro to mam wrażenie że zatrzymał sie w czasie. Dodatkowo wystarczy spojrzec ile bramek w Europejskich pucharach stracilismy po jego kółkach i stratach przez nie spowodowane.
Łobodzinski - napisze krótko jeden mecz dobry na 15 ligowych to troche za mało jak na skrzydłowego takiej drużyny
o takich piłkarzach jak Niedzielan, Dawidowski, Kmiecik, Varga, Gołoś to nawet nie ma co pisać i tak nic juz wnieść do drużyny nie moga.
|