Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2008, 10:08
Raphael napisał(a):Wyświetl post
Dopóki płacimy naszym piłkarzom jedne z najwyższych kontraktów w lidze jestem spokojny o to, że klub nie zostanie rozsprzedany. Dlatego te ostatnie informacje prasowe o wycofaniu się Cupiałą z Wisły włożyłbym między bajki.
tym bardziej , że te pogłoski o odejściu wyglądają tak:
Cytat:
Właścicielem Wisły jestem nie po to, aby osiągać realne zyski, ale po to, aby zrealizować własne, niestety bardzo kosztowne marzenia - tak mówił właściciel Wisły jeszcze kilka miesięcy temu. Ale jest on człowiekiem impulsywnym, który czasami podejmuje ważne decyzje pod wpływem emocji. Jeżeli dojdzie do wniosku, że ostatnio Wisła przysparza mu więcej problemów niż satysfakcji, to nawet najbardziej radykalny scenariusz jest możliwy.
Jeżeli ludzie przestaną korzystac z lodówek i pralek, to możliwe, że Lech spadnie do drugiej ligi, jeżeli Walter uzna, że ma dosc walki z kibicami, to możliwe, że Legia spadnie do drugiej ligi, jeżeli...

EDIT
nie wiem jaki charakter ma Cupiał, ale raczej jest dość przekorny i nie poddaje sie jawnie czyimś sugestiom, dlatego tego typu tekstywg mnie działają na niego odwrotnie: na zasadzie udowodnię gnojkom
chyba, ze naprawde chce dac sobie spoko, ale jeśli tak, to na pewno nie po przegraniu kilku meczów...
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 02.12.2008 o godz. 10:12.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując