Wyświetl pojedynczy post
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2008, 09:44
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Zanim cokolwiek dalej, masz jakies pojecie o budownictwie/inzynierii? Wiesz np. co to konstrukcja stalowa oparta na kratownicy z centralnym rdzeniem? Bo wydaje mi sie ze raczej nie wiesz o czym piszesz twierdzac ze "konstrukcje naruszono z jednej strony".
racja, ale

Cytat:
250 amerykańskich architektów i inżynierów podpisało się pod petycją zawierającą następujące oświadczenie: „W imieniu narodu Stanów Zjednoczonych Ameryki, niżej podpisani architekci i inżynierowie (…) apelują i żądają przeprowadzenia całkowicie niezależnego dochodzenia wraz pozwem sądowym w celu ujawnienia pełnej prawdy, dotyczącej wydarzeń 11 września 2001 r., w szczególności zniszczenia wież World Trade Center i Budynku 7. W naszym przekonaniu istnieją powody zmuszające do podważenia oficjalnej wersji wydarzeń i z tego względu wszczęcia dochodzenia, uwzględniającego pełne zbadanie możliwości użycia środków wybuchowych, które mogły być rzeczywistym powodem zniszczenia wieżowców WTC wraz z Budynkiem 7”.
http://wolne-media.h2.pl/?p=2183

...i oczywiście to niczego nie przesądza, ale na przykład zastanawiające jest dlaczego zawalił się budynek nr 7, bo chyba nie z powodu pożaru na kilku piętrach. Poźniej przyznano, że zdecydowano się na położenie budynku z jakiś tam powodów, no ale w takim razie niech mi ktoś powie ile trwa średnio obłożenie budynku materiałami wybuchowymi

aa nie jestem fanem tzw teorii spiskowych, ale jakoś administracji Dabelju również nie wierze
Odpowiedz cytując