Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 21:23
Jazda napisał(a):Wyświetl post
jak ciebie to nie martwi to popatrz na tabele
patrzę

i w ogóle się nie martwię, czołówka, tylko 3 pkt straty do lidera.

o co Tobie i innym histerykom ciągle chodzi? przestań się Ty i Tobie podobnym tak podniecać.. bo panikujecie jakbyśmy co najmniej do 2 ligi spadli.
zmiany trenerów, wywalanie zawodników, Cupiał sprzedaje Wisłę... zachowujecie się jak media, które szukają taniej sensacji..

Przegrana z Ruchem : "Koniec wielkiej Wisły", wygramy z Odrą "Powrót wielkiej Wisły" , zygać się chce tymi bredniami pismaków i ekspertów od siedmiu boleści

uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Swoja droga, to co mnie obchodzi to, czy Pawelek jest fajnym facetem przywiazanym do barw klubowych, skoro na bramce jest slabiutkim bramkarzyna ? To drugorzedny atut; On ma bronic, a jak broni dobrze, to dla mnie moze byc fanatykiem Kamaxu Kanczuga
Może mieć pod koszulą podkoszulek z napisem "Cracovia Pany" , ważne że dobrze broni.

Jeśli miałbym wybierać między zawodnikiem któremu tak dobrze na boisku nie idzie ale jest przywiązany do klubu i kibiców, a zawodnikiem który dajmy na to strzela po 2 bramki na mecz a klub ma w dupie to wybieram to pierwsze. tak już mam i dobrze mi z tym
Ostatnio edytowane przez element : 01.12.2008 o godz. 21:38.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując