nesta napisał(a):

Ja niestety moda zignorowac nie moge wiec prosilbym zeby w ogole nie pisal... Albo mam lepszy pomysl, moze walnij sobie ignora z przyczajki jak masz to w zwyczaju, bo ktos napisal cos z czym sie nie zgadzasz ? Pozniej ci jaj nawet braknie zeby sie do tego przyznac.. Trutniem to mozesz nazwac swoja rodzine jak takowa masz w ogole pajacyku. Mam nadzieje,z e ktos mnie zacytuje zeby to widzial.
A Peszko, Rengifo czy Murawski to twory medialne. Peszko w zaden sposob nie jest lepszy od Boguskiego czy Maleckiego, Murawski od Sobolewskiego, Rengifo to natomiast typ gracza w sam raz dla nas, ale ten ma za niskie umiejetnosci, jest wolny i statyczny.
|
Zwykle sie z tobą zgadzam ale tu muszę zaoponować...
Murawski nie dośc że jest młodszy to bardziej ustawiony ofensywnie i w defensywie też niczego sobie wiec wydaje mi sie ze w chwili Obecnej jest lepszy od Sobola
Peszko... wg. mnie jest na pewno lepszy od Małeckiego a od Boguskiego silniejszy psychicznie , Boguś już ledwo nóżkami szura po boisku , od miesiąca (porócz meczu z irlandią) nic wielkiego nie pokazuje ,wrecz osłabia 9jesli można go teraz! osłabić)
rwngifo.. statyczny , statyczny to jest Niedzielan albo Dawidowski , napastnik nie muski biegac jak sprinter non stop żeby strzelac gole lub wyopracowywac sytuacje , jasne może nie jest taak skuteczny jak brożek czy Lewandowski ale nam by ie przydął to zgrywanie do brożka i walki o órne piłki , ponadto nie sądze że mamy w kadrze kogoś lepszego w ofensywie niż on by był(nie licze Brożka)
oczywiścir to dywagacje .
w ostatnich meczach (!) nie zauważyłęm że ta 3 to towry medialne czego nie mozna powiedziec o naszych "gwiazdeczkach"...