Wyświetl pojedynczy post
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 20:50
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
odpowiem tylko na warianty taktyczne - bo to mi się rzuciło w oczy.
z tego co widziałem, kilka rozwiązań taktycznych było ostatnio.. czy nowych, nie wiem, ale na pewno się sprawdzały i były z tego całkiem dobre akcje. szczególnie mi się to w oczy rzuciło, jak weszedł Jirsak z Ruchem, poszło kilka kombinacyjnych akcji i z pierwszej piłki i z prostopadłymi piłkami i ze skrzydeł. ale wszyscy wiemy w czym tkwi problem, nie trafiamy.

wierzę, że jeśli Skorży da się szansę i będzie miał okazję prowadzić zespół w okresie przygotowawczym, to uda się mu to wszystko poukładać w kupe i wkomponować nowych zawodników. jeszcze się posłuże tym artykułem z głównej - kogo my mamy za Maćka wziąć, kogo? lepszego trenera nie znajdziemy, a Skorża jest człowiekiem, który mimo obecnych problemów nadaje się do tego zadania.
odpowiem tak: Skorża to dobry trener, i tego nie neguję, neguje jednak fakt, że nie może poradzić sobie z piłkarzami, a trener chyba od tego jest (nawet jesli wimy, że nie było wielu transferów, na pewno mamy zespół na pokonanie Sląska, Ruchu czu Craxy w takim stanie jakim jest...)