|
Swoja droga, to co mnie obchodzi to, czy Pawelek jest fajnym facetem przywiazanym do barw klubowych, skoro na bramce jest slabiutkim bramkarzyna ? To drugorzedny atut; On ma bronic, a jak broni dobrze, to dla mnie moze byc fanatykiem Kamaxu Kanczuga. Smieszy mnie takie podejscie, ze jest fajnym facetem, to ma stac miedzy slupkami przez najblizsze 10 lat. Argument jak z przedszkola. Przez jego slaba postawe cierpi takze blok defensywny, bo majac Go za swoimi pelcami ciezko czuc sie pewnie wiedzac, ze kazda przepuszczona pilka w Jego kierunku bedzie afera ( co niestety coraz czesciej sie potweirdza). Powiem Wam, co mysle - wygrywaja wycieczke i pakuja walizki panowie, ktoryz za bardzo lubia Wisle ( czyt $ na koncie..) a nieco mniej kochaja chyba pilke, czyli Pawelek, Cantoro, Zienczuk i Baszczynski. Z kazdym meczem zauwazam, ze sa coraz bardziej fantycznie oddani Wisle, bedac coraz mniej przydatnymi na boisku. Zapraszam na trybuny, jesli chca to manifestowac, bo na murawie slabosc goni slabosc.
|