Wyświetl pojedynczy post
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 20:08
Swoja droga, to co mnie obchodzi to, czy Pawelek jest fajnym facetem przywiazanym do barw klubowych, skoro na bramce jest slabiutkim bramkarzyna ? To drugorzedny atut; On ma bronic, a jak broni dobrze, to dla mnie moze byc fanatykiem Kamaxu Kanczuga. Smieszy mnie takie podejscie, ze jest fajnym facetem, to ma stac miedzy slupkami przez najblizsze 10 lat. Argument jak z przedszkola. Przez jego slaba postawe cierpi takze blok defensywny, bo majac Go za swoimi pelcami ciezko czuc sie pewnie wiedzac, ze kazda przepuszczona pilka w Jego kierunku bedzie afera ( co niestety coraz czesciej sie potweirdza). Powiem Wam, co mysle - wygrywaja wycieczke i pakuja walizki panowie, ktoryz za bardzo lubia Wisle ( czyt $ na koncie..) a nieco mniej kochaja chyba pilke, czyli Pawelek, Cantoro, Zienczuk i Baszczynski. Z kazdym meczem zauwazam, ze sa coraz bardziej fantycznie oddani Wisle, bedac coraz mniej przydatnymi na boisku. Zapraszam na trybuny, jesli chca to manifestowac, bo na murawie slabosc goni slabosc.
Odpowiedz cytując