Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 19:59
nesta napisał(a):Wyświetl post
W Lechu widze 3 pilkarzy, ktorzy mogliby byc wzmocnieniem w Wisle: Lewandowski, Stilic, Arboleda. I tyle. Reszta to jacys wyrobnicy typu Djurdjevice czy Wilki. To ja juz wole naszego Zienczuka. Dlatego nie uwazam zeby mieli lepszy sklad od Wisly, a juz na pewno maja mniej doswiadczona druzyne.

Co do Smudy... Nie chodzi mi nawet o metodyke treningow, taktyke, styl gry, Smuda ma to na dobrym poziomie, podobnie jak Skorza. Ale Franz swietnie pracuje mentalnie z zespolem, jego druzyny swietnie podchodza psychicznie do meczu. Jestem przekonany, ze pod jego wodza Wisla w rewanzu z TT zagralaby zupelnie inaczej.
Wymieniłeś 3 gwiazdy Lecha a zapomniałeś o dobrych kopaczach a nie gwiazdach, ale patrząc w drugą stronę to ja widzę 2 piłkarzy którzy graliby w Lechu jako gwiazdy - Paweł Brożek i Radek Sobolewski! Reszta naszych kopaczy nic a nic nie jest lepsza a w swojej masie starsza i słabsza (nie wszyscy na szczęście)!

Dla mnie 3-2 dla Lecha w gwiazdach.... niestety...

Więc nie pisz że mamy lepszy zespół od Lecha, bo tak niestety nie jest. Myślę że gdyby Skorża był trenerem Lecha to mieliby z 8-9 punktów przewagi nad nami a nie 3 jak teraz! I to pomimo pucharów!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...