fst napisał(a):

W takim razie teraz mówisz, że ostatnie wyniki to wina Pawełka? Bo mnie sie wydaje, że grał cały zespół, a nie tylko Mario.
Swoją drogą czy ja mówię, że mnie to nie martwi? Czego Ty do cholery oczekujesz? Że nagle nam wyhodują w klubie bramkarza lepszego od Pawełka? Z ziemi wyrośnie? Gra bo nikogo lepszego w jego miejsce nie ma, tak trudno to zrozumieć? Nasza kadra ma braki- właśnie dlatego Cantoro grał większość rundy i dlatego Pawełek mimo regularnie puszczanych szmat dalej wychodzi w pierwszym składzie.
PS. Czy musisz z góry zakładać, że kiedy ktoś się z Tobą nie zgadza to twierdzi,że wszystko i wszyscy są SUPER EKSTRA REWELKA?
|
O,i teraz prawie sie zgadzamy, ale... nie mowie ze ostatnie wyniki to wina(tylko) Pawelka,mowie ze puszcza takie kulfony ze juz nie moge na to patrzec,jak ktos wczesniej dobrze zwrocil uwage on zawala co drugi mecz.Ty mowisz "wychoduja w klubie bramkarza", ja raczej bym pomyslal o transferach

, a zaczalbym...

zgadnij od jakiej pozycjii...

... I poki co mamy jeszcze dwoch,smiem twierdzic nie gorszych bramkarzy od naszego number 1.