Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 17:11
Z Wałesą jaja jak beret - IPN opublikował stenogram przesłuchania zmartwychwstałego Grczyka:

" Fakt przekazania pieniędzy był dokumentowany moją notatką służbową. Nie otrzymywałem żadnych pokwitowań od Lecha Wałęsy. (...) Po okazaniu [pokwitowania przyjęcia 1 500 zł] świadek stwierdził: na tej kserokopii znajduje się adnotacja o przekazaniu tw. ps Bolek kwoty 1 500 zł. Adnotacja jest pisana przeze mnie. Znajduje się pod nią mój podpis. Nie potrafię wytłumaczyć dlaczego na tej kserokopii znajduje się pokwitowanie odbioru pieniędzy z podpisem "Bolek". W dokumentach, które sporządzałem Lechowi Wałęsie był przypisany pseudonim Bolek."

Fakt 1 - Potwierdzenie przekazania 1500zł

Fakt 2 - stwierdzenie autentyczności podpisu Graczyka - ergo dokument użyty przez Ceckiewicza i Gontarczyka nie został podrobiony rego - obalony mit jakoby notatki esbeckie yły fałszywkami.

Fakt 3- Pseudonim jakim posługiwano się wobec Wałesy byl jaki? No jaki? BOLEK ha ha ha

Jedziemy dalej'

oto komunikat z wczoraj ze strony Wałęsy

http://www.mojageneracja.pl/1980/blo...4f08b#comments

Kapitan zeznał że L.Wałęsa nie był TW.i że niczego nie kwitował , Sprawa pieniedzy więc nie dotyczy lw i jest to do udowodnienia .Protokół jest w posiadaniu L.W I TE OBECNE KŁAMSTWA =IPN= I TYCH HISTERYKÓW .BEDA WIDOCZNEA . Jutro ORGINAlny PROTKÓŁ Z PRZESLUCHANIA SB będze opublikowany w tym miejscu

PYTANIE ZA 1000000000000000 punktów?

CZY WAŁĘSA OPUBLIKUJE STENOGRAM?

Pętla się zaciska tak bardzo, że już nawet kłamiąc i broniąc Wałesy za wszelką cenę nie da sie nic zrobić...

pyszne...

Z OSTATNIEJ CHWILI:

To z Urzędu Ochrony Państwa Sąd Lustracyjny dostał informację, że nie żyje b. oficer SB Edward Graczyk, który w 1970 r. miał rzekomo zwerbować Lecha Wałęsę - podała rzeczniczka Sądu Apelacyjnego w Warszawie.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...7109&_ticrsn=5
Ostatnio edytowane przez sambo : 01.12.2008 o godz. 17:17.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43