Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 15:38
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Całkowicie racjonalnie: (ten sezon)
- Zieńczuk nie ma ambicji
- 1 asysta na ile spotkań?
- poziom obecnie gorszy od Łobodzińskiego

+ nie bardzo mamy kogoś na to lewe skrzydło na rezerwę
Wiesz, ja zawsze bylem przeicwnikiem Zienia , i za czasow Kasprowych i pozniej - zawodnik ktory nigdy w historii nikogo nie okiwal i nie jest w stanie dosrodkowac pod presja, nie moze byc dobrym skrzydlowym.(zeby nie bylo ze ot tylko problem Zienia, bo jest to chyba problem wiekszosc skrzydlowych grajacych w naszej lidze)
Oczywiscie zeszly sezon troche przeczy temu ale takich jednosezonowych wybrykow, ktore ciezko racjonalnie wyjasniec jest cala masa.

Tyle ze akurat zgadzam sie z wolfym, ze mamy taki sklad i ja na dzien dzisiejszy nie widze nikogo, kto by byl jakas tam gwarancja na to ze bedzie lepszy od nawet tak slabego Zienia.

To ze Wisla nie przedluzy z nim kontraktu jest raczej oczywiwste.
Pytanie brzmi wiec - czy dac mu juz wolna reke zima , czy dopiero po sezonie i ja na to pytanie odpowiadam:

-Jesli przyjdzie ktos lepszy to oczywiscie mozna mu podziekowac juz teraz, jesli jednak nie przyjdzie nikt(co jest bardzo prawdopodobne), to mimo calej niecheci do niego(oczywiscie jako do pilkarza, bo jesli chodzi o wszystkie sprawy pozapilkarskie to nic do niego nie mam), bylby za tym by jeszcze tu u nas zostal do lata.

Kazdy sie na bank zgodzi, ze najlepiej byloby wymienic przynajmniej polowe zespolu - tyle ze do tego sa potrzebne pieniadze oraz dobre rozeznanie - narazie nie ma ani jednego ani drugiego a dobrze wiemy czym sie koncza wymiany(Kosa, Paulista), gdzie po fakcie okazuje sie ze nastepcy sa o wiele wiele slabsi.

Zienia stac, szczegolnie przy podmeczonym rywalu - na jakas jedna akcje/dosrodkowanie - ktore przesadzi o losach meczu - w tej rundzie nic mu nie wychodzi ale jesli za alternatywy mamy Pi.Brozka i Diaza,to choc wydaje sie to nieprawdopodobne - jest szansa ze przy ktoryms meczu zatesknimy nawet za Zieniem.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując