Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 02:44
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
przeczytaj to i przestańsię ośmieszać:
http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=%BFyd

czy ty myślisz, że ktoś śpiewająci miał na myśli wyższosc rasowa?
nie zauważyłes SZERLOKU, że był mecz derbowy z drużyna która nazywa siebie 'żydami', nie zauważyłeś ze ta drużyna nie wygrała w derbach ani jednego meczu od powrotu do pierwszej ligi z nami?

do tego SZELROK odkrył, ze nasi piłkarze którzy w znacznej mierze kibiców iw szystko do okoła mają głeboko, nagle postanowili wyrazic swoją nienawisc do NARODU
a moze po graniu 8 na 10 i złości z nieroztrzygnięgcia meczu wczesniej, próbowali sie sami pocieszyć, że pomimo wszystko nei dali całkiem dupy bo od 5 lat, z żydami nei przegrali?
więc sa 'zawsze' NAD NIMI

jestes zajebistym przykładem na to ile złego przy okazji wspaniałych sukcesów spadłow ostatnich latach na nasz klub
Po moderatorze spodziewalbym sie jednak wiekszej kultury osobistej, ale chyba za duzo wymagam...jak widac zadne zasady nie obowiazuja . Pelny szacunek do wspolrozmowcy z twojej strony .
Nie przedstawiles niestety zadnych sensownych argumentow. Zreszta absurdem jest dyskutowac, kiedy cala Polska slyszala i widziala(to sa fakty, a ty tworzysz mity). Inna sprawa jest to, ze przecietny Polak zrozumie to, jak zrozumie. Po trzecie doping polega chyba na wspieraniu wlasnej druzyny ? Hmm, gdzie ja niby napisalem, ze pilkarz postanowili wyrazic swoja nienawisc do narodu ? Prosze mi wskazac ten fragment(jesliu nie wskazesz, to oczekuje przeprosin). Przy okazji Polsat pokazal tez, jak padaly inne, "ciekawe" haselka, tj. "do pieca", ale to oczywiscie tez nie antysemityzm, tylko normalne zachowanie przecietnego czlowieka. Ja jestem najmniejszym klopotem naszej Wisly, klopotem to sa ludzie, durnie, ktorzy kompromituja klub na cala Polske i ktorych trzeba usunac ze stadionu(dokladnie widac buzie na zdjeciach i licze na reakcje klubu).

P.S - "Żyd małą literą oznacza wyznawcę religii, Żyd dużą literą członka narodowości." - zrodlo Jerzy Bralczyk.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 01.12.2008 o godz. 02:48.
Odpowiedz cytując