Po moderatorze spodziewalbym sie jednak wiekszej kultury osobistej, ale chyba za duzo wymagam...jak widac zadne zasady nie obowiazuja

. Pelny szacunek do wspolrozmowcy z twojej strony

.
Nie przedstawiles niestety zadnych sensownych argumentow. Zreszta absurdem jest dyskutowac, kiedy cala Polska slyszala i widziala(to sa fakty, a ty tworzysz mity). Inna sprawa jest to, ze przecietny Polak zrozumie to, jak zrozumie. Po trzecie doping polega chyba na wspieraniu wlasnej druzyny

? Hmm, gdzie ja niby napisalem, ze pilkarz postanowili wyrazic swoja nienawisc do narodu

? Prosze mi wskazac ten fragment(jesliu nie wskazesz, to oczekuje przeprosin). Przy okazji Polsat pokazal tez, jak padaly inne, "ciekawe" haselka, tj. "do pieca", ale to oczywiscie tez nie antysemityzm, tylko normalne zachowanie przecietnego czlowieka. Ja jestem najmniejszym klopotem naszej Wisly, klopotem to sa ludzie, durnie, ktorzy kompromituja klub na cala Polske i ktorych trzeba usunac ze stadionu(dokladnie widac buzie na zdjeciach i licze na reakcje klubu).
P.S - "Żyd małą literą oznacza wyznawcę religii, Żyd dużą literą członka narodowości." - zrodlo Jerzy Bralczyk.