Wyświetl pojedynczy post
Jerry_Beck
Junior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2008, 22:30
kot napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy uważają, że Wisła jest w kryzysie a to nie jest prawda. To nie Wisła jest w kryzysie, tylko Paweł Brożek ma spadek formy a i tak dołek dopadł go z opóźnieniem, bo Zieńczuk zaliczył dół od początku tej rundy...
Ja powoli zaczynam sie zgadzac z ta opinia, dzis Wisla gra jak za Peterscu, czyli szybko, bardzo agresywnie,ale zarazem starsznie chaotycznie i bez stwarzania sytuacji. Transfery w zimie musza byc napastnikow potrzebna tak naprawde dwoch, jeden za Brozka, ktory przeciez prawie na pewno odejdzie. Tak patrac na lige tez zaczynam sie przekonywac ze powrot Zurawskiego moze nie ejst takim zlym pomyslem, naprawde nie ma kogo wziasc z tej naszej ligi, szkoda ze Micnaskiego Wisla nie chciala, on sie od lat paru juz zapowiadal na supoer gracza i bodaj ejst to jedyny gosc z Polski, ktory by atak Wisly wzmocnil. Ja jednak mysle ze dzialacze zdaja sobie z tego sprawe, bo po odejsciu Brozka nie ma juz nikogo kogo mozna by sprzedac kiedys za duza kase, moze tylko Diaz, chociaz sam nie wiem. Mecz z Odra bardzo wazny 6 punktow gonic bedzie ciezko.
Co do bloga Steca i tego artykulu, straszne jak ta Wisla oscia niektorym stoi i oby postala jeszcze kilka lat, az do zadlawienia...
Odpowiedz cytując