Wyświetl pojedynczy post
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2008, 19:41
Jedynym argumentem za pozostawieniem Skorży jest to, że na pewno nie pojawi się na jego miejsce nikt lepszy. Jak dla mnie Skorża to poziom Smudy, Urbana czy Zielińskiego z discopolo i nic więcej. Może nie tak bardzo nic więcej, bo to obecnie najlepsi tenerzy w lidze. Smuci mnie, że pomysły na naszą grę w ataku skończyły się trenerowi wraz z odejściem Kosowskiego. Od początku poprzedniej rundy nasza gra wyglądała coraz gorzej. Na wiosnę gdy ktoś śmiał zwrócić na to uwagę była zakrzyczany argumentami o miejscu w tabeli i przewagą nad Legią. Już jednak wtedy wszystko zmierzało ku stanowi, który mamy obecnie. Mistrzostwo w tamtym roku to przede wszystkim zasługa Kosowskiego i Zieńczuka. Kosa odszedł, Zieńczuk powoli wracał do normy i jesteśmy w zasadzie w miejscu w którym byliśmy dwa lata temu.

Truizmiem jest pieprzyć o koniecznych wzmocnieniach, bo to wie każde dziecko. Jeżeli kogoś należy z klubu wypieprzyć, to w pierwszym rzędzie Bednarza. Dla mnie wystarczajacym argumentem jest odpuszczenie sobie Lewandowskiego, czyli najbardziej utalentowanego polskiego napastnika ostatnich lat. Zdaniem Łysego nie był wart takiego kontraktu jakiego się domagał. Gdzie jest teraz Lewandowski wszyscy widzimy, jak wygląda nasz atak obecnie widzimy również, a jak będzie wyglądał bez Brożka - strach myśleć. Brawo panie dyrektorze. Do tego dochodzi sprawa Kosowskiego (choć tu pewnie jego wina nie jest znaczna), Kokoszki i Paulisty. Odejście tego pana będzie dla mnie wielkim pozytywem.
:/
Odpowiedz cytując