nesta napisał(a):

|
Kolega mi mowil, ze podczas wczorajszej relacji radiowej, sprawozdawca stwierdzil, ze Brozek gra od jakiegos czasu na blokadzie, ze nie powinien grac tak na prawde, ale zdaje sobie sprawe ile znaczy dla druzyny i dlatego na wlasna odpowiedzialnosc wychodzi na boisko. Jesli tak to wielkie slowa uznania. Byc moze stad jego slabsza dyspozycja w ostatnim czasie. Oto tez do czego doprowadzila polityka trasnferowa Wisly.
|
Coś w tym jest,bo nawet niedawno sam Paweł albo Skorża mówił,że Broziu gra na blokadzie.Ma jakiegoś krwiaka w okolicy żeber czy coś takiego,dokładnie nie pamiętam
Eustachy napisał(a):
|
Co do tego sensownego zawodnika, ktorego Skorza wywalil, to podejrzewam ze chodzi o Pauliste. Z tym takze wypada sie zgodzic. Ten przyklad pokazuje jak marne okazaly sie nasze transfery, ze nawet po - nie czarujmy sie - sredniej klasy pilkarzu, rozpaczamy z ogromnym bolem.
|
Z Jaśkiem to było tak,że może i jest średniej klasy piłkarzem i tych goli nie strzelał na zawołanie. Ale jakoś jak trzeba było zrobić zmianę,to przez te ok.20 min do końca ciągnął jako tako tą prawą stronę.W każdym razie wychodziło mu to lepiej niż Łobo moim zdaniem
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy