Odpowiem pokretnie to co ja wiem i informacje ktore wczesniej sie pojawialy w mediach:
1) W 1999 roku proby USA ze zdalnie sterowanymi samolotami pasazerskimi,
2) czy naprawde uwazacie ze MUSIELI zrobic to talibowie albo inna grupa? Czy nie molgi tego dokonac wlasnie sami amerykanie?
3) rzecz w tym ze byc moze nie chodzilo tu o pieniadze a o prawdopodobienstwo ich straty - przy WTC byl budynek z archiwum gieldy nowojorskiej, jezeli by sie zawalil razem z wiezami...
4) powod to wywolanie wojny w afganistanie i iraku, pieka dwie pieczenie na jednym ogniu - Narkotyki afganskie i wojna ktora tez napedza koniunkture.
5) 1q2 podajesz argument odnosnie wyburzenia tych wiez - nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale jezeli ladunki wybuchowe bylyby umieszczone na fundamentach to nawet stosunkowo niewielka eksplozja wspomozona takim wlasnie uderzeniem (wliczajac to mase calego budynku i wysokosc) spowoduje zawalenie sie wiezy

.
6) to co pisales o trajektorii lotu samolotu swoja droga cholernie przypomina wlasnie trajektorie lotow zdalnie sterowanych samolotow. Czy wyparowaly? Zostaly szybciutko sprzatniete zeby nikt znalazl aparatury samosterujacej, ani czarnej skrzynki.
1q2 moznaby tak wyliczc w nieskonczonosc, jednak naprawde nie ma to najmniejszego sensu gdyz kazdy czlowiek ma swoj wlasny punkt widzenia i w moim odczuciu nie mozna nikogo oceniac pod katem tego jak sie zapatruje na dana sprawe(a niestety nie raz bylem swiadkiem iscie Dantejskich scen...). Grunt to to ze jest wiele rzeczy jakie nam sie w glowach nie snily i o jakich pojecia nie mamy. Wiele jest spiskow(np. Grupa W, Klub 300, Masoni, Wladyslaw Sikorski - slynne zdanie radiologow "znamy przyczyne zgonu ale... nie powiemy", Papiez Jan Pawel drugi(Tak, Tak!)). To jest naprawde zalazek tego co sie wogole wokol nas dzieje. Jak znajde jeden z wywiadow z pewnym Norweskim politykiem to go zamieszcze tutaj. W przyszlym roku wybory w Norwegii. Zobaczymy czy ten polityk sie nie mylil mowiac kto wygra. Echhh zebym znalazl ten wywiad...