Wyświetl pojedynczy post
trial
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2008, 14:13
Estovic napisał(a):Wyświetl post
Zawodnik był 2 metry od Pawełka właśnie dlatego bo ten wylazł z bramki. Gdyby w niej stał nie puściłby kolejnego gola w sam środek. To bramkarski elementarz, że przy górnych piłkach w pole karnym bramkarz stoi na linii, albo wychodzi tak by złapać/wybić piłkę. Wyjście do górnej piłki i nie dojście do niej to bardzo poważny błąd bramkarza często kończący się stratą gola.

"My" czyli emokid Gwiaździsty i ty. To może się rozejrzysz i zobaczysz, że wielu ma też takich przypałów, o których piszę serdecznie dość. Spinasz się właśnie wtedy gdy pytam o alternatywę za Skorżę. Takie niewygodne pytanie? Łatwo narzekać, ale żeby zaproponować alternatywę to już macie problem. Jak chcesz o czymś pogadać na priv to sam do mnie podbij.
Aha rozumiem, brak argumentów to zaczynasz mnie obrażać, wybacz ale nie będę się zniżał do Twojego żenującego poziomu.
Człowieku jaką alternatywę? Pokaż mi wypowiedź, w której powiedziałem, że jestem za zwolnieniem Skorży (jest wręcz przeciwnie), ale jak ktoś nie umie czytać to tak właśnie wychodzi. Przykro mi.
A teraz o Pawełku: również uważam, że nie jest on pewnym bramkarzem, jego wyjście do dośrodkowań czy gra nogami wywołuje drżenie serca, ale w tej stytuacji moim zdaniem wina nie spada na niego. Mógł się zachować lepiej- prawda. Do piłki nie doszedłby, czyli powinien zostać w bramce, ale mimo to ciężko powiedzieć czy to by coś pomogło.
Odpowiedz cytując