Wyświetl pojedynczy post
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2008, 12:42
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
A CV do Cupiała już wysłałeś
Diaz, jeśli chcieć wykorzystać jego potencjał i predyspozycje to tylko lewa pomoc - na obronę jest jednak zbyt mało pewny i ma za duży ciąg do przodu. Szkoda go z tyłu.
Atak lepiej oprzeć na kimś bardziej doświadczonym od Małeckiego, ale sam piszesz, że Niedzielan się nie nadaje, Brożek zmęczony i w gorszej formie. Jak nie Małecki to zostaje Dawidowski i Kmiecik. Gratuluję przeglądu sytuacji w zespole. Przecież Skorża już nawet Piotra Brożka sprawdzał w ataku - taki ma wybór.
Nie zazdroszczę Skorży bo właściwie jedyną formacją kompletną jest obrona. Reszta jak ser szwajcarski, ze specjalnym wskazaniem na bramkę i atak.
Mam (cichutką) nadzieję na wzmocnienia zimowe. Bez nich będzie krucho.
Moim zdaniem Diaz jest bardzo słaby(za wolny) na bok i jego jedyną szansą jest pozycja Mauro Cantoro. Na skrzydło wynegocjowałbym niski kontrakt z Zieńczukiem na ławkę(raczej się zgodzi bo nie sądzę żeby miał jakieś super duże oferty)+ kogoś ściągnął.

Co do ataku to na ławce siedział Jirsak i Boguski. Wiem że w słabszej formie, ale moim zdaniem Łobodziński czy Zieńczuk bardziej przydaliby się na boisku niż Małecki i mnie nie przekonasz.

Poza tym wprowadzanie Niedzielana jest kompletnym nieporozumieniem(już bym Burligę wolał wprowadzić, nie wiem czemu nie wziął Leszczaka który wypadł moim zdaniem bardzo ciekawie z Craxą )