Wyświetl pojedynczy post
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2008, 11:31
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No dobra...jakos sie udalo.wiec skupmy sie na logice....Mam uwierzyc ze najpiew wbija sie w pierwsza wieze 1 samolot , potem w druga, drugi...potem spiskowcy czekaja ...czekaja....az duza czesc ludzi opusci budynek , i naciskaja klawisz enter detonujac wieze, ktora nomen omen zostala trafiona jako druga....potem spokojnie czekaja nastepne kilkadziesiat minut(och ****a, jakie milosierdzie), by reszta opuscila teren, i burza 2 wieze(zaatakaowana jako pierwsza)....a teraz gwozdz programu....spiskowcy czekaja kolejne 7 godzin , by wcisnac enter na wtc 7 - hahah , wiem ze to nie jest smieszne ale totalny brak jakiejkolwiek logiki w tym po prostu rozwala kosci.
wedlug mojego rozumowania to chyba kazdy probujacy zrobic cos na wzor oryginalnosci, zrobilby to starajac sie zachowac ową oryginalnosc, czyli tak sfingowac by wygladalo na rzeczywiste, gdyby zdetonowal wszystko od zaraz nie byloby to 'naturalne'

nie rozwijam poniewaz brakuje mi czasu, ale rzucil mi sie w oczy ten Twoj akapit, dlatego zacytowalem
Ostatnio edytowane przez Genio : 30.11.2008 o godz. 11:33.
Odpowiedz cytując