Wyświetl pojedynczy post
boskijelonek
Junior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2008, 11:30
Nie ma się co oszukiwać Wisła zagrała słaby mecz. Widoczny był brak klasycznego rozgrywającego, nie chodzi mi o to, że brakowało Sobola tylko o to że ani Diaz ani Cantoro to nie są zawodnicy, którzy potrafią rozegrać piłkę w środku pola, a jeśli dodamy do tego że Łobodziński i Zieńczuk nic nie pokazali to trudno się dziwić, że w tym meczu Wisła nawet nie stwarzała groźnych sytuacji, bo jest to niemożliwe z tak grającą drugą linią. Po wejściu Jirsaka i Boguskiego coś się zmieniło, ale wynikało to bardziej z tego, że Ruch jeszcze bardziej się cofnął po zdobyciu bramki. Ewidentnie widać, że zawodnicy są bez formy. Jakby na to nie patrzeć, gdzieś został popełniony błąd w przygotowaniach. Bo od kilku tygodni wszyscy zawodnicy są bez formy i mimo że popieram trenera Skorżę to jakąś winę ponosi on w związku z tym faktem. Do czasu gdy Paweł Brożek miał siłę walczyć w przodzie oraz Boguski był w formie to jakoś to wyglądało, potem kilka zwycięstw zwłaszcza dzięki dobre grze Małeckiego, ale wiadome było, że nie wytrzyma on takiego obciążenia, a teraz co? Pokażcie mi zawodnika, który w pokazał, że jest w formie w którymś z ostanich dwóch meczów? Nie ma takiego. I nikt mi nie wmówi, że trener nie ponosi w tym żadnej winy.
Odpowiedz cytując