cantoro11: Za tą cenę myślę że nic sie stanie jakbyś tyle wydał za 32'...osobiście widziałem ciekawą promocje tez 32' Phillipsa wraz z ich firmowym DVD (dość ciekawym) jakoś chyba też ok 2 tys...także rozejrzeć wystarczy się wkoło...po za tym najlepiej kupować po Świętach...tylko czy będzie co ? Zmora Polaków wszyscy w gorącej wodzie kąpani prawda jest taka że ceny idą cholernie w dół na nowy rok czesem kupisz coś za 30/50 % wartości tej rzeczy gdy wchodziła do sklepu...ale chwyt marketingowy jest zbyt łatwo mydlący oczy Polakom...wystarczy napisać przed Świętami "Kupuj bez VAT-u" Każdy leci nie zdając sobie sprawy że to tylko zalążek tego co będzie po nowym roku z tym samym sprzętem...dlatego też że wszyscy lecą na "Bez VAT-u) to nie ma zbytnio co kupić po nowy roku...taka mała lekturka...
DamiannTS Gdzie w KRK można kupić "SteelSeries Siberia" ;] ?
o:Spróbuj w Empiku który znajduje sie na Rynku,Galeria Krk itd itp...
MaG* na pierwszym chyba piętrze jest sklep (koło H&M ?) spróbuj...tam są różne marki Calvin powinien być równierz
swirson Po wyjustowaniu tekstu w wordzie zrobiły mi się duże odstępy pomiędzy wyrazami. Jak sobie z tym poradzić?
O: Spróbuj cofnąć tekst i "ukraść" kilka wyrazów z ostatniego zdania do linijki nad nim przez co zminiejszy
Ci się luka w tych wyrazach gdzie masz większe odstępy przez np. dołożenie wyrazu do linijki w którym jest luka wyrazem rozpoczynającym kolejną linijkę...