Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2008, 01:55
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam co niektórzy piszą to mi się chce śmiać. Z jednej strony to Skorża zrobił mistrza z przewagą 14 pkt, ale to co się dzieje teraz to już nie jego wina. Niezła obłuda
To nie jest obluda - to byl jednorazowy wyczyn ktory wd mnie tylko jakis magik moglby powtorzyc a przykro mi to stwierdzic - nasz trener nie posiada magicznych mocy.
Zabrano mu Kose a tak na prawde w kazdym szanujacym sie klubie, gdzie chodzi o doslownie groszowe sprawy - to trener ma ostatnie zdanie i to on bierze odpowiedzialnosc za te 10 czy 20 tys euro rocznie - u nas trener to niestety zwykly pionek w grze a gdy burzy zbyt bardzo to konczy jak Dan.

Do tego Zienu wszedl na swoj zwykly poziom a Brozek nie jest wstanie bez wsparcia, walczyc z kilkoma grajkami, ktorych jedynym celem jest tylko i wylacznie wylaczenie go z gry.
Nie mamy tez Paulisty, ktory grajac bardzo roznie, mial tyle goli i asyst, ile Lobo nie uzyska do konca swojej kariery w Wisle.....Dorzucajac do tego Pawelka , ktory mimo roznej postawy, jakos trzymal poziom, a teraz puszcza wszystko co idzie w swiatlo bramki - to mamy obraz 'dziesiejszej' Wisly.

Czytajac takie posty jak Twoj to dochodze do wniosku, ze przejmujac zespol z 8 miejsca, Skorza powinien w zeszlym sezonie zajac miejsce, 3 badz 4 i teraz wszystko by bylo cacy.A ze poszedl po bandzie, to teraz msci sie to na nim(jak daleko nie patrzac - Michniewiczu).
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując