Myślałem, że coś rozwale w domu jak widziałem co się dzieje... naszczęście już mi przeszło...
Pierwsza połowa to co ostatnio, czyli słabo ;/ Druga coś przycisnęli, ale błędy w defensywie i pach chyba druga okazja bramkowa Ruchu w meczu i gol. No nic... rzucili się do przodu, ale co z tego jak brakuje playmakera ! W pewnych momentach widziałem gracza Wisły na w okolicach 16stki a piłka szła do tyłu, myślałem że się.... Tak darłem ryja co oni robią :O Brak skrzydeł... po meczu ze Śląskiem pisałem, że chyba ławka troszke zmobilizowała Łobo i Zienia, myliłem się. Oboje totalne dno.. Łobo miał 2 wrzutki na początku i koniec.. i to takie jeszcze beznadziejne. Zieńczuk co chciał wrzucić to piłka zablokowana... Brożek już jest zmęczony... chociaż biega szybciej niż leci pilka

Aż za szybko... Mały widać wole walki, ale brakuje mu ogrania. Ten mecz pokazał, że są nam potrzebni skrzydłowi, playmaker ala Szymek ( od kiedy odszedł to szczerze Wisła w drugiej lini padła, od 4 lat Rada Nadzorcza nie kupiła typowego rozgrywającego, który ma oczy dookoła głowy i a nawet jak je zamknie to wie gdzie podać, taki był Szymek) , a także drugi napastnik bo nawet jak Brozio zostanie do końca sezonu to on nie może być tak eskploatowany ! To nie maszyna, tylko człowiek, a kto aktualnie ma za niego grać ?
A na koniec ... 1906 % poparcia dla Skorży od czasów Kasperczaka to jedyny trener do, którego mam zaufanie, poprostu on z graczy wypalonych nie da się nic uzyskać, a takich w Wiśle jest coraz więcej, aktualnie 5-7 z całego składu Wisły nie tylko z 11.