Wyświetl pojedynczy post
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2008, 21:10
Wiślak_358 napisał(a):Wyświetl post
Nie chce być prorokiem ale może być powtórka z sezonu 06/07
Ty masz jeszcze co do tego jakiekolwiek wątpliwości ? Przecież to wręcz kopia tamtego sezonu...

Jesli mam być szczery to uważam że poprzedni sezon od tego czy 2006/2007 różnił się jedynie kilkonastoma bramkami Zieńczuka, które pozwoliły zdobyć tytuł. Ja to rozpatruje w ramach zadośćuczynienia za zmarnowany mecz w Atenach. Jeśli się nie myle to w sezonie 2006/2007 Zieńczuk nie strzelił ani jednej bramki, podobnie jest teraz. Rożnica jest taka że wtedy głównie remisowliśmy mecze, teraz nawet seryje porażki nie dziwią.

Żeby nie było wątpliwości, to nie jest post przeciwko Skorży. Uważam że i tak wyciska maksimum możliwości z zawodników, wiecej się poprostu nie da, to co ma zrobić. To niewiarygodne że przez tyle lat zmian trenerów niektórzy się jeszcze nie nauczyli że nie tędy droga (to że Cupiał się tego nigdy nie nauczy to pewne), że mimo swoje prostoty jest to złe rozwiązanie.
Ciekawe ile razy wyleciałby Smuda czy Urban gdyby trenowali Wisłe. Smuda pewnie z rok temu po raz trzeci by się pożegnał z naszym klubem, a Urban już na początku tego sezonu szukał by nowej pracy.
Ciekawe tylko kto będzie w maju świętował zdobycie tytułu... Urban, Smuda czy nowy trener Wisły.. ja mam dziwne wrażenie że ktoś z pierwszej dwójki ...
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 29.11.2008 o godz. 21:13.
Odpowiedz cytując