Wyświetl pojedynczy post
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2008, 20:22
Kompletny dół... Pomijając całą nie skutecznośc to nie wiem jak... nie wiem jak drużyna który broni tytułu mistrza Polski po stracie gola ze średniakeim ligi w ostatnich 15 minutach oddaje inicjatywe i nie dochodzie do żadnych sytuacji mimo że powszehnie w piłce nawet "czerowne latarnie" boiski ligowych gdy grają z drużyną z czołówki tracąć jedną bramke starają sie pod koniec cisnąć jak mogą.

Brak motoru, kogoś kto pociągnąłby gre w 2 lini. Cantoro i Sobol czasami sprawiają wrażenie starszych panów którzy już nie wypruwają flaków za zwycięstwo, nie mówiąć o bocznych pomocnikach... Rok temu na zakończenie rundy jesiennej był ktoś taki jak Kosa który zawsze wyciągał drużyne (m.in. z Zagłębiem w 90 minucie bramka na 2-1), był Zieniu który zawsze wrzucił coś ładnego w pole karne lub sam zadał ostateczny cios.

jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
a jak ma grac bez skrzydłowych pomocników, jednym napastnikiem który potrzebuje 10 sytuacji żeby coś strzelić, słabym bramkarzem, słabym rozgrywającym i słabymi bocznymi obrancami ?

to nie trener jest problemem, tylko tak zwana polityka transferowa
Co racja to racja... Kto kolwiek przyjdzie to bez transerów wylądujemy max na środku tabeli, a ja i tak sądze że Skorża to odpowiedni człowiek na odpowienim stanowisku. BOje sie nawet pomyśleć że zacznie sie nowa szopka z trenerami i nagle na coacha wyląduje ktoś w stylu Okuki czy Nawałki.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 29.11.2008 o godz. 20:33.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując