|
Bąk z Lechii to rzeczywiście nieźle zapowiadający się bramkarz.
Marcelo udowadnia że Brazylia to dobry trop jezeli za darmo by się jeszcze tego Romeu udało ściągnąć.
Co do pomocników i napastników to nie sądzę żeby w Polsce były odpowiednie talenty przynajmniej w ekstraklasie. Warto może rozważyć tego Gancarczyka(w dodatku że po meczach z Wisłą i Legią jego cena w górę nie poszłą, więc jest dobry moment ew. żeby go ściągnąć za przystępną kasę). Może np. w wymianie za Ćwielonga jak Tarasiewicz by go chciał. Ale to już Skorża musi widzieć w nim potencjał. Ostrowski trochę przypomina mi Łobodzińskiego i dlatego nie wiem czy jest sens ew. składać mu ofertę. Ten sam wiek, podobny styl grania.
Warto by było żeby w drużynie pozostał Sebastian Leszczak(pokazał moim zdaniem bardzo duże umiejętności techniczne i inteligencję jak na swój wiek dużą) i może w związku z tym trzeba byłoby porządnie przypilnować tego młodego gracza z Bełchatowa który miał u nas grać, a do tej pory go nie widać. Leszczak to moim zdaniem talent większy od Małeckiego, a jego świetne zejścia do środka wskazywałyby na jego talent do pozycji ofensywnego pomocnika. Dla mnie stylem gry przypomina zawodników rumuńskich. Stawiałbym na niego ostro. Zdecydowanie zrobił na mnie większe wrażenie niż Mączyński Szabat czy inni juniorzy po debiucie w 1 drużynie. Jeżeli ktoś mówi że Leszczak nie jest największym talentem w swoim roczniku w Wiśle to naprawdę nie jest tak źle z tą szkółką Chemicza.
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 29.11.2008 o godz. 11:01.
|