skttrbrain;634995[b napisał(a):
Jak na moje, to troszkę murawa też miała swój udział w tym meczu. Widać było, że np takiemu Lewandowskiemu kompletnie ona nie leży, zero wyczucia piłki na niej.[/b] Wynik lepszy niż gra, choć CSKA też specjalnie dupy nie urywało. Szkoda braku Murawskiego, kolejna głupia zmiana Smudy. Najlepsi na boisku byli Arboleda, Stilic, Djurdjevic i Injac. Reszta słabo, Peszko powalczył trochę.
Ale z ta dziurawą obroną wypadli i tak lepiej niż się spodziewałem szczerze mówiąc.
|
Jak dla mnie to troszke nie wina Lecha że przegrał, wina jest przeciwnika bo za dobry..
Mnie właśnie to u was nabardzie wkur*** zawsze wypisujecie jakieś absurdalne usprawiedliwienia, jak to że zawsze sędzia przeciw wam, że ktoś przemęczony, że jeden zawodnik kontuzjowany (jeden zawodnik i sypie sei cała gra?) a najbardziej to rozwalił mnie wytłumaczenie jednego Lechowego kibica:
to było po meczu Lech - Arka 1-1(czy tam przegrali nie pamietam)
"to nasza drużyna dała sobie strzelic, tak po przyjaciellsku" (zaznaczam nie jest to dokładnie tak samo, ale podobnie brzmiała ta wypowiedz)
Ja tam mam w dupie że według mediów Lech już zdobył Lige mistrzów, czy temu podobne sprawy, ale krew mnie zalewa jak widze takie komentarze, i jak narazie tylko od kibiców Lecha.
pozdro