Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2008, 19:46
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Bo grała nasza drużyna to oczywiste. już widzę jak ty nie masz takich samych odczuć tylko się boisz odpowiedziec na goscinnych występach bo ci wstyd swojej drużyny ,bo nic nie zdzialala od 10 lat na arenie europejskiej i zawsze odpadala z ogórami.koniec OT
Co Ty pierniczysz czlowieku? Dla mnie koles kibicuje polskim druzynom i tyle. Moze czasami przesadza ale w tym aspekcie jest "obiektywny" po rowno dla kazdego.
Jest ciekawie, widac ze koles kibicuje Lechowi w TYM MECZU i mnie to nei rusza. Ciebie rusza bo jak Wisle to ok ale innych to juz stronniczosc. Kali ukrasc....tyle soba reprezentujesz w tym momencie.
Wstym mi mojej druzyny? Idz sie leczyc chlopie. Kibicuje Legii od 20 lat i wstyd mi nigdy nie bylo. Nie mierz wszystkich swoja miara.
My odpadalismy z ogorasami, Wy tez i to nie raz. Moze powymieniac? Nie, nie znize sie do Twojego poziomu.

sq- Bez napinki spoko, tyle ze jak mi ktos wmawia ze ja sie wstydze swojej druzyny to takiego kogos najlepiej bym zj*** jak najmocniej. Wypisywanie przez kibica Wisly ze dostawala Legia od ogorkow jest conajmniej selfownage
Dodatkowo Komentuje ktos za Wisla to ok, ale za Lechem to juz nie...Ja rozumiem gdyby on komentowal TYLKo za Lechem, ale jak grala Wisla to tez sie tak podniecal i wtedy byl cacy.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 27.11.2008 o godz. 19:53.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując