Wyświetl pojedynczy post
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2008, 12:38
1q2 napisał(a):Wyświetl post
I to jest najgorsze - nie ma Brozka nie ma gola - a jak jest Brozek to teraz jest przy nim 2,3 obroncow i nie wiem jakim cudem reszta niewiele moze, choc powinno to dla nich byc gigantyczne ulatwienie.

Ja w ogole mam taka teorie(jesli chodzi o czasy zamierzchle)ze Franek i po czesci Kuzba , pakowali tyle bramek , bo byl Zuraw przed ktorym wszyscy srali w pory(jak teraz przed Brozkiem).Tyle ze oni potrafili to wykorzystac.
Teraz nie mamy nikogo takiego i musi sie ktos taki pojawic w zimie - bo nie ludzmy sie - samym Brozkiem to my mistrza nie zdobedziemy.
Teoria cokolwiek ryzykowna Jak dla mnie to oni srali w pory przed wszystkimi trzema bo tym panom znalezienie się na pozycji, wymanewrowanie oborny i strzelanie goli przychodziło z taką łatwością jak nikomu dzisiaj nawet Brożkowi. Sprawa osamotnienia Brożka w ataku jest przykra dla samego Pawła bo gdyby miał obok siebie silnego zawodnika to tych brameczek miałby już znacznie więcej. No ale cóż zrobić, do tej pory pamiętam słowa Wilczka jak powiedział że nic się nie stanie jak odpadniemy z Beitarem. Skoro zaczyna się sezon z takiego poziomu motywacji to trudno oczekiwać cudów.......Okienko transferowe kompletnie zmarnowane i teraz są tego efekty. Szkoda tylko Skorży który chociaż trochę błedów popełnił, to nie zawinił tej sytuacji. Z gówna bata nie ukręcisz.....nasz Trener próbował ale dla mnie był skazany na porażkę już przed rozpoczęciem sezonu. Ciekaw jestem co powie teraz nasz prezes. Jak nie zdobędziemy mistrza to się nic nie stanie czy jak nie załapiemy się do pucharów to się nic nie stanie.

Pozdrawiam
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując