Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2008, 12:36
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
Hmmm nie widzialem zeby ktoś wkleil te nowe rendery ze strony spolki PL.2012:

Nie najgorzej to wyglada... i nie ma juz tych fatalnych przerw miedzy trybunami. Napewno cos na to niebieskie musza dac bo strasznie lyse, na jednym z wczesniejszych renderow byl napis Stadion im Henryka Reymana, z drugiej strony bym walnal takaa wielka Biała Gwiazde
Nie ukrywam, że często słyszę narzekania na temat projektu przebudowy naszego stadionu, jednak według mnie jest on na prawdę dobry. Na tych wizualizacjach wygląda to całkiem fajnie, a myślę że w rzeczywistości będzie jeszcze lepiej. Po ukończeniu rozbudowy nasz stadion będzie na prawdę na poziomie obiektów z tych najlepszych lig europejskich.
Tak nawiązując do twojej propozycji z umieszczeniem na krzesełkach nowej trybuny wschodniej i zachodniej np. Białej Gwiazdy, to muszę przyznać ze niezbyt mi się to podoba... Biała Gwiazda została już umieszczona w miejscu do tego najodpowiedniejszym, czyli na trybunie D gdzie znajduje się nasz młyn i nie należy umieszczać jej oprócz tego w innym miejscu. To że jest ona właśnie na sektorze D podkreśla jego charakter. Ewentualnie na trybunie wschodniej można by umieścić napis Wisła Kraków, albo Stadion im. Henryka Reymana jak zaproponowałeś.
Odpowiedz cytując