Szczerze mowiac, ja tez nie bardzo wiem o co Wam biega. Wiadomo od paru lat pisze sie przede wszystkim o Wisle i duzo tez o Legii. Tymczasem kibicow Wisly, z calym szacunkiem, w innych czesciach kraju jest liczba raczej znikoma, przynajmniej w miejscowosciach z klubami pierwszo i drugoligowymi, bo tam ludzie maja gdzies Wisle i kibicuja swojemu lokalnemu zespolowi. Znakomita wiekszosc kraju, poniewaz jest raczej obojetna na Wisle czy Legie chetnie uslyszy o nowym zespole w czolowce. Ot nowinka. Nowy zespol na swieczniku, grajacy atrakcyjna dla oka pilke i osiagajacy cos w Europie. Jak Lech ustabilizuje wysoka forme na pare lat i na dobre medialnie dolaczy do czolowki, na co sie zapowiada, to o Lechu bedzie sie pisalo tyle samo co o Wisle i Legii.
Ja szczerze mowiac mam wielka nadzieje, ze bedzie sie w Polsce pisalo co roku o nowej druzynie i zawsze dobrze. Bo to by znaczylo, ze liga coraz silniejsza.
A Wy tu troche sie zachowujecie jakbyscie sie na pogode zloscili. Jak Lech gra dobrze to oczywiscie ze o nim pisza i chwala, nie ma sie za co obrazac Wisle ani Legii korona z glowy nie spadnie.
EDIT: Hehe, Eustachy, myslimy o tym samym