Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2008, 22:28
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
FraMat napisał:
Cytat:
Pamiętam zachwyty za grę przeciwko Beitarowi, zachwyty za 1:0 z Barcą. Zespół nie gra kichy, zespół pod wodzą Skorzy gra coraz lepiej taktycznie i technicznie dominując nad kazdym przeciwnikiem w polskiej lidze.

Opiłeś się ?
jeśli to sa Twoje argumenty to nie mam przyjemności kontynuować.
Będę jak będziesz i Ty pisał rzeczowo

Widziałem ten piękny atak pozycyjny w meczu z Amiką w Krakowie, z Legią w Warszawie, Cracovią, Górnikiem i ŁKS-em . Wystarczy !
Widziałeś i nie pojąłeś.
Przyszedł Petrescu: uczył chlopaków grać agresywnie i dlugimi piłkami i większości się nie podobało.
Dziś drużyna Dana złożona z najtańszych w nabyciu i utrzymaniu piłkarzy ligi rumuńskiej przewodzi stawce, bo w Krakowie nikt nie miał cierpliwości a Baszczyński nauczył się od Dana trochę angielskiego.

Przyszedł Skorża i uczy chłopaków gry bardziej fnezyjnej, wymieniania podań w stylu Barcy, opanowania strefy obronnej rywala, gry po ziemi, krótką piłką na jeden kontakt i znowu w Krakowie nie mają cierpliwości a Baszczyński zachowuje się jak chłopak na weselu
Widzę, ze jesteś jednym z nielicznych, którym ten styl co gra Wisła się podoba.
Moze zrobimy ankietę: komu się ten styl podoba, a komu nie?
Obecna gra nie wróży niestety nic dobrego. Zmniejsza prawdopodobieństwo zdobycia MP z każdym meczem. Dlatego trzeba ratować zanim będzie za późno.
Czym?
Ratować można coś, co leży. A leżą TRANSFERY
Zmieniaja się trenerzy, zawodnicy, a najważniejsza jest Wisła.
Demagogia, stary.
Wszyscy wiedzą, że najważniejsza jest Wisłam więc nie pi...ol bez sensu.
Niektorzy jednak widzą, co dla tej Wisly jest najważniejsze a inni podniecają się pustymi hasłami
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....